Incihaku

HYDROLYZED LINSEED SEED

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, humektantti

Hydrolyzed Linseed Seed is the hydrolysate of the seeds derived from Linum usitatissimum by acid, enzyme or other method of hydrolysis..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016