Incihaku

HYDROLYZED CANDIDA BOMBICOLA SOPHOROLIPIDS

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Hydrolyzed Candida Bombicola Sophorolipids is the product obtained by the hydrolysis (acid, enzyme or other method) of the sophorolipids produced during the fermentation of Candida bombicola..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016