Incihaku

GRAPE SEED OIL POLYGLYCERIN-6 ESTERS

ihoa hoitava aine, puhdistava aine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine

Grape Seed Oil Polyglycerin-6 Esters is the product obtained by the transesterification of Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil and Polyglycerin-6. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016