Incihaku

ETHYL ETHYLHEXYLAMINO DIMETHYLCYCLOHEXENYLIDENE CYANOACETATE

stabiloiva aine

Acetic acid, 2-cyano-2-[3-[(2-ethylhexyl)amino]-5,5-dimethyl-2-cyclohexen-1-ylidene]-, ethyl ester.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016