Incihaku

DRACOCEPHALUM MOLDAVICA SEED OIL

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti, pehmentävä aine

Dracocephalum Moldavica Seed Oil is the oil derived from the seeds of Dracocephalum moldavica.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016