Incihaku

CURCUMA ANGUSTIFOLIA RHIZOME OIL

ihoa suojaava aine

Curcuma Angustifolia Rhizome Oil is the volatile oil obtained from the rhizomes of Curcuma angustifolia, Zingiberaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016