Incihaku

AMYLASE

ihoa hoitava aine

Amylase.

Amylaasi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Amylaasi on etsyymi. [1]

Lähteet:

1. Kara, R. & Luoma, A. 1998. Kosmeettiset ainesosat. 3. painos. Eduxes.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016