Incihaku

CINNAMOMUM CASSIA BARK OIL

hajua tai makua peittävä aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, plakin muodostumista estävä aine, rasvoittumista estävä aine, makuaine

Cinnamomum Cassia Bark Oil is the volatile oil obtained from the bark of Cinnamomum cassia, Lauraceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016