Incihaku

CHLORELLA PROTOTHECOIDES OIL

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pehmentävä aine

Chlorella Protothecoides Oil is the oil derived from Chlorella protothecoides grown in culture, Chlorellaceae..

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016