Incihaku

CAPRYL/LAURYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES

puhdistava aine, emulgaattori, vaahdonvahvistaja, stabiloiva aine, pinta-aktiivinen aine, viskositeetinsäätäjä

Capryl/Lauryl Wheat Bran/Straw Glycosides is the product obtained by the glycosylation of a blend of capryl and lauryl alcohols with the monosaccharides derived from hydrolyzed wheat bran and hydrolyzed wheat straw. .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016