Incihaku

CANDIDA TSUKUBAENSIS/ARGANIA SPINOSA KERNEL OI/OLIVE OLIL/(ADANSONIA DIGITATA/CAMELIA SINENSIS/ORBIGNYA OLEIFERA/CALOPHYLLUM INOPHYLLUM) SEED OIL/ PHASEOLUS RADIATUS SEED EXTRACT FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, hiuksia hoitava aine, emulsiota stabiloiva aine

Candida Tsukubaensis/Argania Spinosa Kernel Oil/Olive Fruit Oil/ (Adansonia Digitata/Camellia Sinensis/Orbignya Oleifera/Calophyllum Inophyllum) Seed Oil/ Phaseolus Radiatus Seed Extract Ferment Filtrate is a filtrate of the product obtained by the fermentation of the oil derived from the fruit of Olea europaea , the kernel of Argania spinosa , the seeds of Adansonia digitata, Camellia sinensis, Orbignya oleifera and Calophyllum inophyllum , and the extract of the seeds of Phaseolus radiatus , by the microorganism, Candida tsukubaensis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 04.01.2014 / Päivitetty: 19.03.2016