Incihaku

AMP-ISOSTEAROYL HYDROLYZED KERATIN

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, puhdistava aine, pinta-aktiivinen aine

Amp-Isostearoyl Hydrolyzed Keratin is the aminomethylpropanol salt of the condensation product of isostearic acid chloride with Hydrolyzed Keratin.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/61.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016