Incihaku

VITIS VINIFERA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Vitis Vinifera Seed Oil is the fixed oil, consisting primarily of the glycerides of the fatty acids, obtained by pressing the seeds of the Grape, Vitis Vinifera L., Vitaceae.

Vitis Vinifera Seed Oil on viinirypäleen, Vitis vinifera, Vitaceae, siemenistä puristamalla saatava rasvaöljy, joka koostuu pääasiassa rasvahappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016