Incihaku

VITIS VINIFERA SEED EXTRACT

ihoa suojaava aine, hilsettä vähentävä aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, suunhoitoaine, uv-säteilyä absorboiva aine

Vitis Vinifera Seed Extract is an extract of the seeds of the Red Grape, Vitis Vinifera L., Vitaceae.

Vitis Vinifera Seed Extract on viinirypäleen, Vitis vinifera, Vitaceae, siemenistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016