Incihaku

VITIS VINIFERA LEAF OIL

hajua tai makua peittävä aine

Vitis Vinifera Leaf oil is the essential oil derived from the leaves of the Grape, Vitis Vinifera L., Vitaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016