Incihaku

VITIS VINIFERA LEAF CERA

ihoa suojaava aine

Vitis Vinifera Leaf Cera is the wax obtained from the vine leaves of the Grape, Vitis Vinifera L., Vitaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016