Incihaku

VIROLA SEBIFERA NUT OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, humektantti

Virola Sebifera Nut Oil is the fixed oil obtained from the nut of Virola Sebifera.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016