Incihaku

VIOLA ODORATA OIL

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Viola Odorata Oil is the volatile oil obtained from the flowers of the sweet violet, Viola odorata, Violaceae.

Viola Odorata Oil on tuoksuorvokin, Viola odorata, Violaceae, kukista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016