Incihaku

TUSSILAGO FARFARA LEAF EXTRACT

ihoa hoitava aine, supistava aine, pehmentävä aine

Tussilago Farfara Leaf Extract is an extract of the leaves of the Coltsfoot, Tussilago farfara L., Asteraceae.

Tussilago Farfara Leaf Extract on leskenlehden, Tussilago farfara, Compositae, lehdistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016