Incihaku

TUSSILAGO FARFARA FLOWER EXTRACT

supistava aine, pehmentävä aine

Tussilago Farfara Flower Extract is an extract of the flowers of the Coltsfoot, Tussilago farfara L., Asteraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016