Incihaku

TRITICUM-SECALE CEREALE SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Triticum-Secale Cereale Seed Extract is the extract of the seeds obtained from the plant formed by the hybridization of Triticum spp. and Secale cereale.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016