Incihaku

TRITICUM VULGARE SPROUT EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Triticum Vulgare Sprout Extract is an extract of the young shoots of the Wheat, Triticum vulgare, Poaceae.

Triticum Vulgare Sprout Extract on vehnän, Triticum vulgare, Gramineae, oraasta saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016