Incihaku

TRITICUM VULGARE GERM POWDER

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Triticum Vulgare Powder is the powder derived from the germ of the Wheat, Triticum vulgare, Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016