Incihaku

TRITICUM VULGARE GERM OIL UNSAPONIFIABLES

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine

Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables is the fraction of the Wheat Germ, Triticum vulgare, Poaceae, oil which has not been transformed into soaps during the process of saponification.

Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables on vehnän, Triticum vulgare, Gramineae, alkiosta saatavan öljyn jae, joka ei saippuoidu saippuoitumisprosessissa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016