Incihaku

TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Triticum Vulgare Germ Extract is an extract of the germ of the wheat, Triticum vulgare, Gramineae.

Triticum Vulgare Germ Extract on vehnän, Triticum vulgare, Gramineae, alkiosta saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016