Incihaku

TRITICUM VULGARE FLOUR EXTRACT

ihoa hoitava aine

Triticum Vulgare Flour Extract is an extract of the powder obtained by grinding the Wheat, Triticum vulgare, Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016