Incihaku

TRITICUM VULGARE BRAN EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Triticum Vulgare Bran Extract is an extract of the bran of the wheat, Triticum vulgare, Gramineae.

Triticum Vulgare Bran Extract on vehnän, Triticum vulgare, Gramineae, leseistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016