Incihaku

TRITICUM VULGARE BRAN

hankaava aine, ominaistiheyttä säätelevä aine

Triticum Vulgare Bran is the broken coat material of grains of the Wheat, Triticum vulgare, Poaceae.

Triticum Vulgare Bran on murskattuja vehnän, Triticum vulgare, Gramineae, leseitä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016