Incihaku

TRITICUM TURGIDUM DURUM SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Triticum Turgidum Durum Seed Extract is an extract of the seeds of the Wheat, Triticum turgidum L. Durum, Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016