Incihaku

TRITICUM SPELTA SEED WATER

ihoa hoitava aine

Triticum Spelta Seed Water is the aqueous solution of the steam distillates obtained from the seeds of Triticum spelta L., Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016