Incihaku

TRITICUM MONOCOCCUM SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine

Triticum Monococcum Seed Extract is the extract of the seeds of the wheat, Triticum monococcum L., Poaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016