Incihaku

TRISODIUM HEDTA

kelatoiva aine

Trisodium 2-(carboxylatomethyl(2-hydroxyethyl)amino)ethyliminodi(acetate).

Trinatrium-2-(karboksylaattometyyli(2-hydroksietyyli)amino)etyyli-iminodi(asetaatti).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016