Incihaku

TRIRICINOLEIN

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, rasvatasapainoa ylläpitävä aine, viskositeetinsäätäjä

Propane-1,2,3-triyl tris(12-hydroxyoctadec-9-enoate), stereoisomer.

Propaani-1,2,3-triyylitris(12-hydroksioktadek-9-enoaatti), stereoisomeeri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016