Incihaku

TRIOLEIN PEG-6 ESTERS

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Complex mixture formed by transesterification of 1,2,3-propanetriyl tri(9(Z)-octadecenoate) and polyoxyethylene (6 mol EO average) .

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α,α',α''-1,2,3-propaanitriyylitris-ω-[(1-okso-9-oktadekenyyli)oksi]-, (Z,Z,Z)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016