Incihaku

TRIMETHYLTRICYCLODODECANYL ACETATE

hajuste

(1R-(1alpha,2alpha,5beta,8beta))-4,4,8-Trimethyltricyclo[6.3.1.02,5]dodecanyl acetate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016