Incihaku

TRILINOLENIN

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, rasvatasapainoa ylläpitävä aine, viskositeetinsäätäjä

Propane-1,2,3-triyl tris[(9Z,12Z,15Z)-octadeca-9,12,15-trienoate].

Propaani-1,2,3-triyylitris[(9Z,12Z,15Z)-oktadeka-9,12,15-trienoaatti].

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016