Incihaku

AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER

kalvonmuodostaja, antistaattinen aine, sideaine, viskositeetinsäätäjä

2-Methyl-2-propenoic acid, polymer with 2-propenoic acid or one or more of their simple esters, ammonium salts.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016