Incihaku

TRIETHANOLAMINE

hajua tai makua peittävä aine, puskuroiva aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

2,2',2''-Nitrilotriethanol.

Trolamiini. 2,2',2''-nitrilotrietanoli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/62.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016