Incihaku

TRIERUCIN

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, viskositeetinsäätäjä

Propane-1,2,3-triyl tris[(Z)-docos-13-enoate].

Propaani-1,2,3-triyylitris[(Z)-dokos-13-enoaatti].

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016