Incihaku

TRICLOCARBAN

deodoroiva aine, säilöntäaine

1-(4-Chlorophenyl)-3-(3,4-dichlorophenyl)urea.

Triklokarbani / 1-(4-kloorifenyyli)-3-(3,4-dikloorifenyyli)urea.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/100 V/23.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016