Incihaku

TRICHOSANTHES KIRILOWII ROOT EXTRACT

ihoa suojaava aine

Trichosanthes Kirilowii Root Extract is an extract of the roots of the Chinese Gourd, Trichosanthes kirilowii, Cucurbitaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016