Incihaku

TRICHOSANTHES KIRILOWII FRUIT POWDER

ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine, hankaava aine

Trichosanthes Kirilowii Fruit Powder is the powder obtained from the dried, ground fruit of the Chinese Gourd, Trichosanthes kirilowii, Cucurbitaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016