Incihaku

TRIBULUS TERRESTRIS FRUIT POWDER

ihoa suojaava aine, hajua tai makua peittävä aine, hankaava aine

Tribulus Terrestris Fruit Powder is the powder obtained from the dried, ground fruit of the Small Caltrop, Tribulus terrestris L., Zygophyllaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016