Incihaku

TREMELLA FUCIFORMIS POLYSACCHARIDE

ihoa hoitava aine, kalvonmuodostaja, emulsiota stabiloiva aine

Tremella Fuciformis Polysaccharide is the polysaccharide fraction derived from the Mushroom, Tremella fuciformis.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016