Incihaku

TORREYA NUCIFERA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Torreya Nucifera Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Torreya nucifera, Taxaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016