Incihaku

TOCOPHERYL RETINOATE

ihoa hoitava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, humektantti

Tocopheryl Retinoate is the ester of Tocopheryl (q.v.) and Retinoic Acid (q.v.).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016