Incihaku

TOCOPHERYL ACETATE

ihoa hoitava aine, antioksidantti

3,4-Dihydro-2,5,7,8-tetramethyl-2-(4,8,12-trimethyltridecyl)-2H-benzopyran-6-yl acetate.

3,4-dihydro-2,5,7,8-tetrametyyli-2-(4,8,12-trimetyylitridekyyli)-2H-bentsopyran-6-yyliasetaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

E-vitamiini.

Antioksidantti.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 17.03.2018