Incihaku

THUJOPSIS DOLABRATA WATER

hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, makuaine

Thujopsis Dolabrata Water is an aqueous solution of the steam distillates obtained from the whole plant of the Thujopsis dolabrata, Cypressaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016