Incihaku

THUJA OCCIDENTALIS LEAF EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste, hiuksia hoitava aine, antioksidantti, valkaiseva aine

Thuja Occidentalis Leaf Extract is an extract of the leaves of the Thuja, Thuja occidentalis L., Cupressacea.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/119.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016