Incihaku

THIOGLYCOLIC ACID

hiuksia kihartava tai suoristava aine, antioksidantti, ihokarvoja poistava aine, pelkistävä aine

Mercaptoacetic acid.

Merkaptoetikkahappo.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/2a.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016